top of page

Numedal Esport åpner igjen!

Hei. Numedal Esport åpner igjen og våre nye åpningstider er tirsdager 18:00 - 21:00 og onsdager 13:30 - 18:00. Vi kommer også til å organisere konkurranser i spillene CS:GO og Rocket League og vi kommer derfor til å fokusere på CS:GO trening på tirsdager og Rocket League trening på onsdager. Mere informasjon angående konkurransene vil bli publisert på vår Discord server (XbJHK3v) og på vår Facebook side (numeesport).

Vi ønsker også tilbakemelding angående hvor folk ønsker informasjon samt hvilken form for arrangementer det ønskes at vi fokuserer på fremover, kom gjerne med dette som kommentarer eller ta kontakt med oss, for eksempel på Messenger, Discord eller email.

Vi minner også om at arrangementer holdes i henhold til gjeldende smittevernregler og at endringer kan forekomme som konsekvens av dette. Det er derfor viktig at deltakere følger regler og anbefalinger fra FHI og spesielt viktig at man blir hjemme hvis man har symptomer på luftveisinfeksjon.


~ Numedal Esport

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Overgang til ggLeap

Av hensyn til sikkerhet, brukervennlighet, og å løse problemer med enkelte spill vil Numedal Esport gå over til å kun bruke ggLeap og personlige Windows kontoer på våre maskiner. ggLeap kontoer oppret

Oppstart av organisert trening

Numedal Esport starter igjen med organisert esport trening på Mandager fra 17.00-19.00. Derfor vil vi de to neste mandagene (19.09 og 26.09) kjøre en oppstart og introduksjon til dette tilbudet. Plane

Comments


bottom of page