top of page

Overgang til ggLeap

Av hensyn til sikkerhet, brukervennlighet, og å løse problemer med enkelte spill vil Numedal Esport gå over til å kun bruke ggLeap og personlige Windows kontoer på våre maskiner. ggLeap kontoer opprettes på påloggingsskjermen på ggLeap brukerkontoen, og personlige Windows kontoer opprettes ved å spørre en medarbeider. For å logge ut av ggLeap kontoen kan du bruke Ctrl + Alt + Del og velge "Sign out". Ta gjerne kontakt med en medarbeider eller opprett en ticket på Discord hvis du trenger hjelp.


Ekstra informasjon om ggLeap: Du oppretter en personlig konto på påloggingsskjermen (vi anbefaler manuell registrering). For å fornye din spilletid går du til "Store" og velger "Gaming PC Time Renewal" (denne er gratis). For å bruke våre spillkontoer kan du filtrere for spill med "Center Account" under "Games", og velge Center Account når du starter spillet. Ønsker du å bruke din egen konto velger du spillet og Launcheren du ønsker å bruke, alternativt kan du gå til "Apps" å starte Launcheren direkte. For å bruke våre spillkontoer må du bruke ggLeap da disse ikke er tilgjengelige gjennom personlige kontoer.

Mere informasjon om ggLeap og hvilke spill vi har tilgjengelig kommer fortløpende på våre nettsider og på Discord.


Numedal Esport har også oppdatert reglene for bruk av E-sport Senteret. Ved å bruke E-sport Senteret godtar du reglene som finnes på https://nuesport.no/rules.


~ Skaperiet Rollag & Numedal Esport

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Oppstart av organisert trening

Numedal Esport starter igjen med organisert esport trening på Mandager fra 17.00-19.00. Derfor vil vi de to neste mandagene (19.09 og 26.09) kjøre en oppstart og introduksjon til dette tilbudet. Plane

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page